Op de bodem van de hemel
search
  • Op de bodem van de hemel

Op de bodem van de hemel

€ 22,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Gemma Pappot / Op de bodem van de hemel

Op de bodem van de hemel is een familiekroniek. Het bevat anderhalf jaar corres¬pondentie tussen familieleden en vrienden uit de periode 1956-1958. De aanleiding ervoor is het vertrek van een van de gezinsleden als burgertechnicus naar de toenmalige Nederlandse kolonie Nieuw- Guinea. Tijdens die periode komt het oudste meisje uit het katholieke gezin om het leven door een val van de rotsen op het eiland Sark.De moeder, die weduwe is, neemt dit verlies stoïcijns-religieus op. Er wordt niet gerouwd. Maar uit de brieven, die ruim...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Gemma Pappot / Op de bodem van de hemel

Op de bodem van de hemel is een familiekroniek. Het bevat anderhalf jaar corres¬pondentie tussen familieleden en vrienden uit de periode 1956-1958. De aanleiding ervoor is het vertrek van een van de gezinsleden als burgertechnicus naar de toenmalige Nederlandse kolonie Nieuw- Guinea. Tijdens die periode komt het oudste meisje uit het katholieke gezin om het leven door een val van de rotsen op het eiland Sark. De moeder, die weduwe is, neemt dit verlies stoïcijns-religieus op. Er wordt niet gerouwd. Maar uit de brieven, die ruim 40 jaar later boven water kwamen blijkt dat twee andere gezinsleden dit tragisch ongeval heel anders hebben beleefd.

Het tweede deel van het boek, La Sagrada Familia, belicht hun gevoelens en laat een eigen verwerking zien van deze dramatische gebeur-tenis en jeugdervaringen. Het boek bevat naast de authentieke brieven, foto’s en geo-grafische kaartjes.

Hier vind u de gedichtenbundel 'De zachte adem van de tijd' van Gemma Pappot.

2009 / ISBN 9789085704370 / paperback / 364 pagina's
Pappot
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.