KrANK.ER
search
  • KrANK.ER

KrANK.ER

€ 15,90
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
KrANK.ER / Cees Frank***

Een rare ontwikkeling! De bedoeling was vele onderwerpen verkort te verhalen uithet boek ‘door Pieken en Dalen’. Maar toen er een -voorlopig- einde kwam aan dezeversie, werd ineens alles ruw verstoord door de wereldwijde wervelstorm ‘corona’.Zo werd er een íets andere draai aan gegeven. Echter, de bestaande items zijn intact gebleven, ook al omdat er enerzijds weinig veranderd is in die jaren, anderzijdsomdat veel toepasselijk was júist vanwege de corona-paradoxen: niet zeuren maar ervoor gáán..., nietlullen maar poetsen!

Corona heeft wereld...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

KrANK.ER / Cees Frank***

Een rare ontwikkeling! De bedoeling was vele onderwerpen verkort te verhalen uit het boek ‘door Pieken en Dalen’. Maar toen er een -voorlopig- einde kwam aan deze versie, werd ineens alles ruw verstoord door de wereldwijde wervelstorm ‘corona’. Zo werd er een íets andere draai aan gegeven. Echter, de bestaande items zijn in tact gebleven, ook al omdat er enerzijds weinig veranderd is in die jaren, anderzijds omdat veel toepasselijk was júist vanwege de corona-paradoxen: niet zeuren maar ervoor gáán..., niet lullen maar poetsen!

Corona heeft wereldwijd veel verschrikkingen gebracht: ernstig zieken en doden, het heeft velen de kop gekost, onder andere banenverlies en financieel drama, zijn er die de stress niet meer aankonden, echtelieden die in korte tijd uit elkaar gegroeid zijn en velen die hun luxe leventje vaarwel hebben moeten zeggen.

Heel verschrikkelijk zijn de corona-doden: velen kregen geen gedenkwaardige begrafenis, zoveel tranen... Maar ook veel leed bij níet corona-patiënen: degenen met onder andere levensgevaarlijke ziektes en anderen die wachtten op transplantaties, soms ook het ‘einde’! En dan de velen met ‘coronaangst’ voor het ziekenhuis. Allemaal de wil van God? Welnee!

Nu is gebeurd waar velen, in het Westen vooral, vaak angst voor hadden: ooit iets bizars! Vaak in gedachten van: wanneer valt dé bom?, wanneer breekt de Derde Wereldoorlog uit?, waar blijft die vreselijke natuurramp ‘wereldwijd’? Zeker, men lijdt het meest voor het lijden dat men vreest. Feit: die vrees gaat voor velen meestal niet op! Maar wat nu dan? Een vrees waarvoor niet werd gevreesd: een ongekend ‘wereldwijde’ pandemie die corona heet.

En toch zijn er ook positieve dingen uit ontstaan: elk nadeel heeft z’n voordeel! Corona heeft de klok precies op tijd stilgezet vanwege de idiote weelde die maar niet leek te stoppen in vooral het Westen en delen in Azië. Miljarden rijken zijn met beide benen hard op de grond gesmakt. Krijgen miljarden armen daarom meer aandacht? Is er meer respect voor de eerste levensbehoeften in plaats van materialistische zaken? Is de luchtkwaliteit verbeterd en gunstig voor mens, dier, waters en gronden?!
En zo meer...

2020 | ISBN 9789463283731 | Paperback | 168 pagina
Frank

Specifieke referenties

isbn
9789463283731
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.