Mijn vroegste vroeger
search
  • Mijn vroegste vroeger

Mijn vroegste vroeger

€ 20,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Mijn vroegste vroeger / Corrie Delhoofen

Toen ook de vader van Corrie stierf en er geen familie meer leefde van zijn generatie, realiseerde ze zich hoeveel nog onbekend was van de levens van haar ouders en grootouders. Voor Corrie werd het een boeiende ontdekkingstocht in haar verleden. Alsof ze voor een enorme kast stond met vastgeroeste lades. Telkens als ze een lade had verkend, sprongen weer andere lades open en ontvouwde zich een gedetailleerde, verloren gewaande wereld vol geuren, geluiden, emotionele gebeurtenissen, familietafereeltjes en meestal zoete herinneringen.<...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Mijn vroegste vroeger / Corrie Delhoofen

Toen ook de vader van Corrie stierf en er geen familie meer leefde van zijn generatie, realiseerde ze zich hoeveel nog onbekend was van de levens van haar ouders en grootouders. Voor Corrie werd het een boeiende ontdekkingstocht in haar verleden. Alsof ze voor een enorme kast stond met vastgeroeste lades. Telkens als ze een lade had verkend, sprongen weer andere lades open en ontvouwde zich een gedetailleerde, verloren gewaande wereld vol geuren, geluiden, emotionele gebeurtenissen, familietafereeltjes en meestal zoete herinneringen.

In “Mijn Vroegste Vroeger” beleeft ze opnieuw haar kinderjaren in het kleine gezin met haar ouders, broertje Wil en oma’s in een buitenwijk van Eindhoven aan de rand van de korenvelden.

Corrie Delhoofen (1948) woont in Maastricht en ’s winters in Spanje.

2020 | ISBN 9789463283274 | Hardcover | 222 pagina's
Delhoofen

Specifieke referenties

isbn
9789463283274
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.