Schetsboek
search
  • Schetsboek

Schetsboek

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Schetsboek / Arma Fokkema***

Door een noodlottig ongeluk op 12-jarige leeftijd liep Arma Niet Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.) op en is zij in een rolstoel terecht gekomen.In haar eerder uitgekomen boek Vrijheidsbeeld vertelde zij over het ongeluk zelf en de directe gevolgen ervan. In Schetsboek geeft zij een inkijkje in de praktijk van haar dagelijkse leven.

Arma Fokkema (60 jaar) woont in Bergschenhoek en is al 35 jaar samen met haar echtgenoot, waarvan 33 jaar getrouwd. Toen ze trouwden, zat Arma al ruim vijftien jaar in een rolstoel. Dat kon haar er niet van weerho...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Schetsboek / Arma Fokkema***

Door een noodlottig ongeluk op 12-jarige leeftijd liep Arma Niet Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.) op en is zij in een rolstoel terecht gekomen. In haar eerder uitgekomen boek Vrijheidsbeeld vertelde zij over het ongeluk zelf en de directe gevolgen ervan. In Schetsboek geeft zij een inkijkje in de praktijk van haar dagelijkse leven.

Arma Fokkema (60 jaar) woont in Bergschenhoek en is al 35 jaar samen met haar echtgenoot, waarvan 33 jaar getrouwd. Toen ze trouwden, zat Arma al ruim vijftien jaar in een rolstoel. Dat kon haar er niet van weerhouden om te houden van en te kiezen voor deze man die kon wandelen en werken, maar Arma door dik en dun trouw bleef. Hij liet haar nooit zitten.

2019 | ISBN 9789463282758 | Paperback | 260 pagina's met illustraties in zwart-wit
Fokkema

Specifieke referenties

isbn
9789463282758
Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.