Mijn moeder en ik
search
  • Mijn moeder en ik

Mijn moeder en ik

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Mensura Zvrko / Mijn moeder en ik ***

Mensura Zvrko is geboren in Montenegro, iets waar ze echt trots op is. Montenegro is een klein land en ligt tegen de grens van Italië aan.Het heeft mooie stranden, hoge bergen en een helder blauwe zee.Alleen als ik al aan dat plaatje denk word ik geïnspireerd om te gaanschrijven.

In 'Mijn moeder en ik' vertelt Mensura over zichzelf, haar mislukte relatie, haar leven in de Nederlandse maatschappij. Maar ze schrijft ook over het leven van haar moeder. Ze beschrijft de laatste levensjaren van haar moeder in het vluchtelingenkamp in Tur...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Mensura Zvrko / Mijn moeder en ik ***

Mensura Zvrko is geboren in Montenegro, iets waar ze echt trots op is. Montenegro is een klein land en ligt tegen de grens van Italië aan. Het heeft mooie stranden, hoge bergen en een helder blauwe zee. Alleen als ik al aan dat plaatje denk word ik geïnspireerd om te gaan schrijven.

In 'Mijn moeder en ik' vertelt Mensura over zichzelf, haar mislukte relatie, haar leven in de Nederlandse maatschappij. Maar ze schrijft ook over het leven van haar moeder. Ze beschrijft de laatste levensjaren van haar moeder in het vluchtelingenkamp in Turkije.

Haar moeder was een slimme, sterke vrouw, ze was behulpzaam eerlijk en oprecht. Ze ontdekte dat de mensen waar ze mee omging en waarvan ze dacht dat ze haar vrienden waren, het kamp probeerde op te lichten en dat ze de Turkse regering in de maling wilde nemen.
Mijn moeder wilde dat voorkomen, maar dat heeft haar helaas het leven gekost. Ze overleed toen ze nog maar 40 jaar oud was.

Hoe het is gebeurd?
Wie heeft het op haar of zijn geweten?
Misschien iemand van haar zogenaamde vrienden?
Vragen die Mensura tot op de dag van vandaag nog bezighouden.

2012 / 9789462031869 / Paperback / 144 pagina's
Zvrko
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.