Mijn liefde voor jou
search
  • Mijn liefde voor jou

Mijn liefde voor jou

€ 13,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Mijn liefde voor jou / Berry ten Hoven

`Mijn liefde voor jou is een gedichtenbundel over de eerste levensperiode van een kind.De gedichten zijn opvolgend geschreven van geboorte tot het eerste jaar.De afwisselend serieus en geestig geschreven gedichten zijn gevoelens en belevenissen uit het prille ouderschap. Ze zijn heel herkenbaar, waardoor de bundel een leuk en origineelkraamcadeau is.Deze bundel draag ik op aan mijn lieve zoon Noah. Hij is mijn grote inspiratiebron geweest voor het schrijven er van.

Berry ten Hoven schrijft gedichten en verhalen. Naast 'Mijn liefde ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Mijn liefde voor jou / Berry ten Hoven

`Mijn liefde voor jou is een gedichtenbundel over de eerste levensperiode van een kind. De gedichten zijn opvolgend geschreven van geboorte tot het eerste jaar. De afwisselend serieus en geestig geschreven gedichten zijn gevoelens en belevenissen uit het prille ouderschap. Ze zijn heel herkenbaar, waardoor de bundel een leuk en origineel kraamcadeau is. Deze bundel draag ik op aan mijn lieve zoon Noah. Hij is mijn grote inspiratiebron geweest voor het schrijven er van.

Berry ten Hoven schrijft gedichten en verhalen. Naast 'Mijn liefde voor jou' is ook de gedichtenbundel 'Van hart tot hart' en 'Lieverdje' verschenen.

2014 | 9789462035829 | Paperback | 55 pagina's
Hoven
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.